Η ιδέα γίνεται πραγματικότητα

Τον Μάρτιο του 2015 μια παρέα φίλων του μπάσκετ με ιδιαίτερη αγάπη για το άθλημα, έριξε στο τραπέζι την ιδέα δημιουργίας μίας ομάδας που θα ασχολείται μόνο με το μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας, με δεδομένο ότι στην περιοχή μας δεν υπήρχε ομάδα μπάσκετ που να έχει οργανωμένα τμήματα σε όλες τις ηλικίες των ακαδημιών, (μίνι,παίδων,εφήβων δηλαδή από 5 έως 18 χρονών) και να συμμετάσχει ενεργά στα τοπικά πρωταθλήματα.

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα και πλέον ο σύλλογος μας στον 4ο χρόνο λειτουργίας του αριθμεί συνολικά 112 παιδιά στις ακαδημίες του, συμμετέχει σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΟΚ , ενώ συμμετέχει μετά από 2 ανόδους για 2η συνεχή χρονιά στο κορυφαίο περιφερειακό πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΣΕ!

Μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί 4 φιλανθρωπικά παιχνίδια και έχουν δώσει το παρόν στην περιοχή μας μεγάλες προσωπικότητες από τον χώρο του  Ελληνικού μπάσκετ όπως οι Γιάννης Ιωαννίδης,Παναγιώτης Γιαννάκης, Θεόδωρος Παπαλουκάς,Αργύρης Καμπούρης,Χάρης Παπαγεωργίου, Δημήτρης Κοκολάκης και πολλοί άλλοι!

Ευχαριστούμε όλους για την στήριξη σας!

Περισσότερα για  τις εκδηλώσεις  αλλά και για τις δράσεις του συλλόγου μας μπορείτε να δείτε στην ενότητα «νέα» της ιστοσελίδας μας.

Τα όρια, όπως και οι φόβοι είναι συχνά μια παραίσθηση