Οι προπονητές.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο με τους προπονητές Σωτήρη Γερμανό και Άρη Παπαδάκη.

Ο Σωτήρης Γερμανός είναι προπονητής Ά κατηγορίας από το 1981!

Έχει διατελέσει με μεγάλη επιτυχία προπονητής του Άρη Θήβας γυναικών στην Α1 και Α2 κατηγορία για 8 χρόνια!

Προπονητής Ανδρών σε επί σειρά ετών με μεγάλες επιτυχίες σε Άρη Θήβας, ΑΚΟ Λιβαδείας,Ερμή Σχηματαρίου, ΑΕΕ Παναγίτσας, Αναγέννηση Μαλεσίνας και ΑΟ Μαυρομματίου.

Επίσης έχει διατελέσει  προπονητής με αρκετές επιτυχίες σε τμήματα υποδομών των ανωτέρων συλλόγων, ενώ μεταξύ άλλων είχε λάβει και υποτροφία  για επιμόρφωση από την Γ.Γ.Α. και του συνδέσμου προπονητών(ΣΕΠΚ) σε CONNECTICUT UNIVERSITY στις Η.Π.Α.!!

Ο coach Σωτήρης Γερμανός θα αναλάβει το ανδρικό τμήμα της ομάδας μας που κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΣΕ!

Ο Άρης Παπαδάκης ως παίκτης είχε πολυετή παρουσία στα γήπεδα της Α1 εθνικής κατηγορίας, με τις ομάδες του Μίλωνα και της Δάφνης, ενώ συμμετείχε σε ιστορικές ομάδες σε πολύ υψηλό επίπεδο(Α2 εθνική κατηγορία &Β εθνική) όπως ο Ιωνικός Νίκαιας,η Ελευσίνα,το Παγκράτι και ο Ιωνικός Λαμίας.

Πολυετή συμμετοχή τα τελευταία χρόνια είχε και σε ομάδες της Γ εθνικής κατηγορίας και της Α κατηγορίας των τοπικών πρωταθλημάτων, όπως ο Λοκρός Αταλάντης, η ΑΕΛ Λιβαδείας,ο ΓΣ Κύμης, o Kύνος Λιβανατών, ενώ τελευταίος σταθμός του κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν ο Μάκαρος Άμφισσας.

Προπονητικά έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων ενώ κατέχει και το δίπλωμα του προπονητή από την Ελληνική καλαθοσφαιρική ομοσπονδία.

θα είναι προπονητής σε όλες τις ακαδημίες του συλλόγου μας και βοηθός προπονητή του Σωτήρη Γερμανού στο ανδρικό μας τμήμα!

Παρόλο την ηλικία του (γεννηθείς το 1971) θα συμμετάσχει ενεργά και ως παίκτης στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου μας, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο το πνεύμα της αγωνιστικότητας του και της αγάπης του για το μπάσκετ!!!

Ο Γυμναστής

tripilpoulosΕίμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με τον γυμναστή της ομάδας μας κύριο Ντίνο Τριπηλόπουλο.

Ο κύριος Τριπηλόπουλος θα αναλάβει κατά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου την καλύτερη και σωστότερη ενδυνάμωση των αθλητών των ακαδημιών του συλλόγου μας, ώστε να μπορέσουν να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση και να μεγιστοποιήσουν τις αθλητικές τους αποδόσεις.

Ο κύριος Τριπηλόπουλος είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών έχει διατελέσει γυμναστής-προπονητής σε πολλές ομάδες και ακαδημίες της ευρύτερης περιοχής μας,είναι personal trainer σε πολλούς αθλητές,ενώ εδώ και ένα χρόνο έχει ανοίξει το γυμναστήριο Positive energy gym σε έναν πάρα πολύ όμορφο χώρο άθλησης στην Λιβαδειά.

Τον ευχαριστούμε πολύ!