Οι Συνεργασίες Μας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι η ομάδα μας θα έχει συνεργασία με physio team by toilos & psarogiorgos και όλοι οι αθλητές των ακαδημιών μας, θα κάνουν δωρεάν μετρήσεις πελμάτων και αξιολόγηση της σπονδυλικής στήλης, ενώ θα εξεταστούν από τους κυρίους Κώστα Ψαρογιώργο και Σταύρο Τόϊλο υπεύθυνους του κέντρου.

Το physio team  διαθέτει δύο υπερσύγχρονα φυσικοθεραπευτήρια σε Χολαργό(metropolitan general) και Μαρούσι (Όμιλος Ιασώ), ενώ έχει συνεργασίες με την Εθνική ομάδα beach volley γυναικών, το ανδρικό τμήμα της Α.Ε.Κ.BC  , του Ηφαιστου Λήμνου, της ΚΑΕ Πανιώνιος,της ΚΑΕ Χολαργός καθώς και πολλούς άλλους συλλόγους και σημαντικούς αθλητές πολλών αθλημάτων.

Όλοι οι αθλητές του συλλόγου μας σε περίπτωση που χρειαστεί θα έχουν δωρεάν φυσικοθεραπείες στα φυσικοθεραπευτήρια σε Χολαργό και Μαρούσι Αττικής.
Τους ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά τους!

20160707_14310210347503_526863744155706_2583717645770737468_n

Συνεργασία με την ψυχολόγο κ Λήδα Μώρου.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας για την τρέχουσα αθλητική χρονιά με την παιδοψυχολόγο –ψυχοθεραπεύτρια κ. Λήδα Μώρου.

  • Τι προσφέρει η ψυχολογία στον αθλητισμό;
  • Ψυχολογικές τεχνικές για την ανάπτυξη ψυχολογικών δεξιοτήτων στους αθλητές
  • Προπονητής και αθλητής
  • Γονείς και αθλητής
  • Υπερπροστατευτικοί γονείς και αθλητισμός

 

Απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα θα δώσει η ψυχολόγος μας κ. Λήδα Μώρου ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί θα δοθούν και εξατομικευμένες συναντήσεις καθόλη την διάρκεια της αθλητικής χρονιάς.

Η κ Λήδα Μώρου γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε:

Ψυχολόγος-Παιδοψυχολόγος στη  Φιλοσοφική σχολή Αθηνών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο Τμήμα Ψυχολογίας (ΦΠΨ), ενώ ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό στο θαλάσσιο σκι έχοντας πολλές πανελλήνιες αλλά και πανευρωπαϊκές διακρίσεις.

Στα μέλη του συλλόγου μας θα υπάρχει έκπτωση 20% σε ατομικές συνεδρίες στα γραφεία της κ Μώρου στο Κολωνάκι Αττικής.

lida

Συνεργασία με τον Ιατρό κ Καραγιάννη Ανδρέα!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με τον Ιατρό κ Ανδρέα Καραγιάννη Διευθυντή της Ε’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του METROPOLITAN GENERAL «Αρθροσκοπικής Χειρουργικής και Αθλητικών Κακώσεων»

Ο Ιατρός κ Καραγιάννης θα είναι μαζί μας στις ετήσιες εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Αμφίκλειας ,θα εξετάσει τους αθλητές του συλλόγου μας και θα δοθεί η δυνατότητα στους γονείς των αθλητών να θέσουν τυχόν ορθοπαιδικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά-αθλητές στην καθημερινότητα τους!

Ο κ Καραγιάννης από το 1996 είχε αναλάβει την υπευθυνότητα της Ιατρικής ομάδας σε διάφορους Επαγγελματικούς Συλλόγους, όπως της ΠΑΕ Εθνικός Πειραιά, της ΚΑΕ Α.Ο. Σπόρτιγκ Πατησίων, της ΠΑΕ Καλλιθέας, του Α.Ο. Φωστήρα, της ΠΑΕ Scoda Ξάνθης, της ΠΑΕ Ηλυσιακός, ενώ συνεργάζονταν και συνεχίζει να συνεργάζεται με διάφορες ερασιτεχνικές ομάδες της Αθήνας, του Πειραιά, αλλά και της Επαρχίας. Από το 2009 και μέχρι σήμερα είναι επικεφαλής και υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης!

Αναλυτικά το βιογραφικό του μπορείτε να το δείτε στο http://www.andreaskaragiannis.gr

Toν ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του προς τον σύλλογο μας!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ Κ ΠΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΗΡΑΚΛΗ!

Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση και τιμή να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με τον Ιατρό κ Πατσόπουλο Ηρακλή!

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε δημόσια για την προσφορά του προς τον σύλλογο μας!

Ο Ιατρός κ Πατσόπουλος είναι χειρούργος ορθοπεδικός, ενώ η ενασχόληση του με τον αθλητισμό είναι μακροχρόνια καθώς επί 14 συναπτά έτη παρείχε Ιατρική κάλυψη στους αθλητές όλων των αγωνιστικών Τμημάτων του “Πανελληνίου Γ.Σ.”
Ήταν Ιατρός της ΚΑΕ Πανελλήνιος Γ.Σ. από την Αγωνιστική Περίοδο 2008-2009 έως την 2011-2012.
Είναι επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΚΑΕ Α.Ε.Κ τα τελευταία 2 χρόνια μια συνεργασία που συνεχίζεται έως και σήμερα.

Είναι διευθυντής της Β΄Ορθοπεδικής κλινικής και αθλητικών κακώσεων της Ευρωκλινικής Αθηνών.

Ο Ηρακλής Ι. Πατσόπουλος γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα, αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Θήβας και τελείωσε την Ιατρική Σχολή των Αθηνών. Είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Διευθυντής Τμήματος Αθλητικών Κακώσεων στην Ευρωκλινική Αθηνών, πιστοποιημένος αρθροσκόπος της Αμερικανικής Ακαδημίας Αθλητικών Κακώσεων σε ότι αφορά στην αρθροσκόπηση του ισχίου, όπως και στη αρθροσκόπηση γόνατος, ποδοκνημικής, ώμου & αγκώνα.

Είναι ιδρυτής και υπεύθυνος λειτουργίας του “Arthro-Athens”.

Είναι ο εμπνευστής & δημιουργός του “Irakine” ενός προγράμματος αποκατάστασης θλάσεων και ενίσχυσης της επούλωσης των χόνδρινων βλαβών, ανάλογο του διάσημου Regenokine, που πραγματοποιείται στο “Arthro-Athens”.

Είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Κολωνίας και εμπνευστής μιας νέας μεθόδου (κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) Πλαστικής και των δύο μοιρών του Πρόσθιου Χιαστού Συνδέσμου με αυτομόσχευμα ημιτενοντώδους & ισχνού, χωρίς να χρησιμοποιεί εμφυτεύσιμα υλικά στο μηρό. Έχει διατελέσει υπεύθυνος Ιατρός πολλών ομάδων στίβου, καλαθόσφαιρας, μπάσκετ, πετόσφαιρας, ποδοσφαίρου, πόλο και του Αθλητικού Κέντρου “Δαΐς”.

Στην αντικατάσταση των αρθρώσεων λόγω οστεοαρθρίτιδας, χρησιμοποιεί τεχνικές ελάχιστα παρεμβατικές χρησιμοποιώντας πολύ μικρές τομές εμφυτεύοντας τις νέες τεχνητές αρθρώσεις με ψηφιακή υποβοήθηση με την καθοδήγηση ηλεκτρονικών μέσων.

Στα σύνδρομα υπερχρησίας όπως τενοντίτιδες (tennis elbow, golfer’s elbow, πελματιαία απονευρωσίτιδα, καταφυσίτιδα Αχιλλείου κ.λ.π). χρησιμοποιεί κρουστικούς υπερήχους (Shock Wave Therapy) σε συνδυασμό με το “Irakine με απόλυτα επιτυχημένα αποτελέσματα.

Στις χόνδρινες βλάβες χρησιμοποιεί όλες τις σύγχρονες μεθόδους χονδροεπαγωγής όπως μικροκατάγματα (microfractures) σε συνδυασμό με το “Irakine”, μεταμόσχευση οστεοχόνδρινων τεμαχίων (mosaic-plasty), ή μεταμόσχευση χονδροκυττάρων.

patsopoulos_heraklisdr-iraklis-patsopoulos