Οι Συνεργασίες Μας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-2018  η ομάδα μας θα έχει συνεργασία με το τμήμα φυσικοθεραπείας του ΙΑΣΩ general και όλοι οι αθλητές των ακαδημιών μας, θα κάνουν δωρεάν μετρήσεις πελμάτων και αξιολόγηση της σπονδυλικής στήλης, ενώ θα εξεταστούν από τους κυρίους Κώστα Ψαρογιώργο και Σταύρο Τόϊλο υπεύθυνους του κέντρου.

Το ανδρικό μας τμήμα θα περάσει φέτος και εργομετρικές εξετάσεις για την καλύτερη σωματική αξιολόγηση των αθλητών μας.

Το τμήμα φυσικοθεραπείας  του ΙΑΣΩ general έχει συνεργασίες με την Εθνική ομάδα beach volley γυναικών, το ανδρικό τμήμα της Α.Ε.Κ.BC καθώς και πολλούς άλλους συλλόγους και σημαντικούς αθλητές πολλών αθλημάτων.
Τους ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά τους!

20160707_14310210347503_526863744155706_2583717645770737468_n

Εξετάσεις για τους Αθλητές μας

Είμαστε στη ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας με το τμήμα φυσικοθεραπείας του ΙΑΣΩ general, και σε άλλους τομείς εκτός των εξετάσεων που θα γίνουν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.
Πιο συγκεκριμένα όλοι οι αθλητές του συλλόγου μας σε περίπτωση που χρειαστεί θα έχουν δωρεάν φυσικοθεραπείες στο υπερσύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας του ΙΑΣΩ general στην Αθήνα, ενώ τα *μέλη του συλλόγου μας θα έχουν δυνατότητα δωρεάν πελματογραφικού ελέγχου και έκπτωση 25% σε φυσικοθεραπείες,στην κατασκευή ειδικών πελμάτων και στις εργομετρικές εξετάσεις!!!
Ευχαριστούμε πολύ τους υπεύθυνους του κέντρου κ Σταύρο Τόϊλο και κ Κώστα Ψαρογιώργο που στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια μας!!!

1 ιασωiaso4

Συνεργασία με την ψυχολόγο κ Λήδα Μώρου.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας για την τρέχουσα αθλητική χρονιά με την παιδοψυχολόγο –ψυχοθεραπεύτρια κ. Λήδα Μώρου.

  • Τι προσφέρει η ψυχολογία στον αθλητισμό;
  • Ψυχολογικές τεχνικές για την ανάπτυξη ψυχολογικών δεξιοτήτων στους αθλητές
  • Προπονητής και αθλητής
  • Γονείς και αθλητής
  • Υπερπροστατευτικοί γονείς και αθλητισμός

 

Απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα θα δώσει η ψυχολόγος μας κ. Λήδα Μώρου ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί θα δοθούν και εξατομικευμένες συναντήσεις καθόλη την διάρκεια της αθλητικής χρονιάς.

Η κ Λήδα Μώρου γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε:

Ψυχολόγος-Παιδοψυχολόγος στη  Φιλοσοφική σχολή Αθηνών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο Τμήμα Ψυχολογίας (ΦΠΨ), ενώ ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό στο θαλάσσιο σκι έχοντας πολλές πανελλήνιες αλλά και πανευρωπαϊκές διακρίσεις.

Στα μέλη του συλλόγου μας θα υπάρχει έκπτωση 20% σε ατομικές συνεδρίες στα γραφεία της κ Μώρου στο Κολωνάκι Αττικής.

lida

Συνεργασία με τον Ιατρό κ Καραγιάννη Ανδρέα!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με τον Ιατρό κ Ανδρέα Καραγιάννη Διευθυντή της Ε’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΙΑΣΩ GENERAL «Αρθροσκοπικής Χειρουργικής και Αθλητικών Κακώσεων»

Ο Ιατρός κ Καραγιάννης θα είναι μαζί μας στις ετήσιες εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Αμφίκλειας στις 5 Νοεμβρίου,θα εξετάσει τους αθλητές του συλλόγου μας και θα δοθεί η δυνατότητα στους γονείς των αθλητών να θέσουν τυχόν ορθοπαιδικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά-αθλητές στην καθημερινότητα τους!

Ο κ Καραγιάννης από το 1996 είχε αναλάβει την υπευθυνότητα της Ιατρικής ομάδας σε διάφορους Επαγγελματικούς Συλλόγους, όπως της ΠΑΕ Εθνικός Πειραιά, της ΚΑΕ Α.Ο. Σπόρτιγκ Πατησίων, της ΠΑΕ Καλλιθέας, του Α.Ο. Φωστήρα, της ΠΑΕ Scoda Ξάνθης, της ΠΑΕ Ηλυσιακός, ενώ συνεργάζονταν και συνεχίζει να συνεργάζεται με διάφορες ερασιτεχνικές ομάδες της Αθήνας, του Πειραιά, αλλά και της Επαρχίας. Από το 2009 και μέχρι σήμερα είναι επικεφαλής και υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης!

Αναλυτικά το βιογραφικό του μπορείτε να το δείτε στο http://www.andreaskaragiannis.gr

Toν ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του προς τον σύλλογο μας!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ Κ ΠΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΗΡΑΚΛΗ!

Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση και τιμή να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με τον Ιατρό κ Πατσόπουλο Ηρακλή!

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε δημόσια για την προσφορά του προς τον σύλλογο μας!

Ο Ιατρός κ Πατσόπουλος είναι χειρούργος ορθοπεδικός, ενώ η ενασχόληση του με τον αθλητισμό είναι μακροχρόνια καθώς επί 14 συναπτά έτη παρείχε Ιατρική κάλυψη στους αθλητές όλων των αγωνιστικών Τμημάτων του “Πανελληνίου Γ.Σ.”
Ήταν Ιατρός της ΚΑΕ Πανελλήνιος Γ.Σ. από την Αγωνιστική Περίοδο 2008-2009 έως την 2011-2012.
Είναι επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΚΑΕ Α.Ε.Κ τα τελευταία 2 χρόνια μια συνεργασία που συνεχίζεται έως και σήμερα.

Είναι διευθυντής της Β΄Ορθοπεδικής κλινικής και αθλητικών κακώσεων της Ευρωκλινικής Αθηνών.

Ο Ηρακλής Ι. Πατσόπουλος γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα, αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Θήβας και τελείωσε την Ιατρική Σχολή των Αθηνών. Είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Διευθυντής Τμήματος Αθλητικών Κακώσεων στην Ευρωκλινική Αθηνών, πιστοποιημένος αρθροσκόπος της Αμερικανικής Ακαδημίας Αθλητικών Κακώσεων σε ότι αφορά στην αρθροσκόπηση του ισχίου, όπως και στη αρθροσκόπηση γόνατος, ποδοκνημικής, ώμου & αγκώνα.

Είναι ιδρυτής και υπεύθυνος λειτουργίας του “Arthro-Athens”.

Είναι ο εμπνευστής & δημιουργός του “Irakine” ενός προγράμματος αποκατάστασης θλάσεων και ενίσχυσης της επούλωσης των χόνδρινων βλαβών, ανάλογο του διάσημου Regenokine, που πραγματοποιείται στο “Arthro-Athens”.

Είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Κολωνίας και εμπνευστής μιας νέας μεθόδου (κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) Πλαστικής και των δύο μοιρών του Πρόσθιου Χιαστού Συνδέσμου με αυτομόσχευμα ημιτενοντώδους & ισχνού, χωρίς να χρησιμοποιεί εμφυτεύσιμα υλικά στο μηρό. Έχει διατελέσει υπεύθυνος Ιατρός πολλών ομάδων στίβου, καλαθόσφαιρας, μπάσκετ, πετόσφαιρας, ποδοσφαίρου, πόλο και του Αθλητικού Κέντρου “Δαΐς”.

Στην αντικατάσταση των αρθρώσεων λόγω οστεοαρθρίτιδας, χρησιμοποιεί τεχνικές ελάχιστα παρεμβατικές χρησιμοποιώντας πολύ μικρές τομές εμφυτεύοντας τις νέες τεχνητές αρθρώσεις με ψηφιακή υποβοήθηση με την καθοδήγηση ηλεκτρονικών μέσων.

Στα σύνδρομα υπερχρησίας όπως τενοντίτιδες (tennis elbow, golfer’s elbow, πελματιαία απονευρωσίτιδα, καταφυσίτιδα Αχιλλείου κ.λ.π). χρησιμοποιεί κρουστικούς υπερήχους (Shock Wave Therapy) σε συνδυασμό με το “Irakine με απόλυτα επιτυχημένα αποτελέσματα.

Στις χόνδρινες βλάβες χρησιμοποιεί όλες τις σύγχρονες μεθόδους χονδροεπαγωγής όπως μικροκατάγματα (microfractures) σε συνδυασμό με το “Irakine”, μεταμόσχευση οστεοχόνδρινων τεμαχίων (mosaic-plasty), ή μεταμόσχευση χονδροκυττάρων.

patsopoulos_heraklisdr-iraklis-patsopoulos