Την φετινή χρονιά το μπάσκετ στην περιοχή μας θα χτυπάει δυνατά και στην Ελάτεια!

Ο σύλλογος μας δημιουργεί ακαδημίες με την ονομασία Ακαδημία μπάσκετ Ελάτειας για αγόρια και κορίτσια ηλικιών από 5 έως και 17 ετών!

Προπονητής  όλων των τμημάτων  θα είναι ο πτυχιούχος προπονητής καλαθασφαίρισης και γυμναστής απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Ντίνος Τριπηλόπουλος!

Σε όλα τα παιδιά θα πραγματοποιηθούν από τον σύλλογο μας δωρεάν εξετάσεις πελματογραφίας και αξιολόγησης της σπονδυλικής στήλης από το physio team by Toilos& psarogiorgos, δωρεάν ιατρική εξέταση από τον Ιατρό κ Καραγιάννη Ανδρέα , δωρεάν εξατομικευμένο διατροφικό πρόγραμμα από τον διατροφολόγο της ομάδας μας κ Γιαννακόπουλο, ενώ καθόλη την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς σε όλα τα παιδιά σε περίπτωση που χρειαστεί θα υπάρχουν δωρεάν φυσικοθεραπείες από το physio team στα υπερσύγχρονα φυσικοθεραπευτήρια σε Χολαργό(Metropolitan general) και Μαρούσι Αττικής(Ιασώ παίδων)

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 16:30 έως της 21:00 και κάθε Σάββατο από της 11:00 έως τις 13:00.

Σε όλα τα παιδιά θα δοθεί ΔΩΡΕΑΝ σετ προπόνησης!

Έναρξη εγγραφών Τρίτη 4/9 και Πέμπτη 6/9 από της 17:30 έως τις 19:00 και από τις 11 Σεπτεμβρίου έναρξη προπονήσεων!

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται για όλο τον Σεπτέμβριο στις ημέρες και ώρες των προπονήσεων.

Ειδικές τιμές για αδέρφια!

Σημ: Οι προπονήσεις θα μπορούν να συνδυάζονται και με την ακαδημία της Αμφίκλειας και με αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα σε παιδιά που το επιθυμούν να πραγματοποιούν έως και 5 προπονήσεις την εβδομάδα!

Share