Μεθοδεύσεις και τουλάχιστον περίεργες αλλαγές αγώνων από την επιτροπή πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε,προκύπτουν από την τροποποίηση των αγώνων του Σαββάτου(24/2)!

 

Η  ανδρική μας ομάδα μας αντιμετώπιζε βάση ορισμού ( προ μηνών ), στα πλαίσια του πρωταθλήματος ΑΝΔΡΩΝ  Β Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. τον Πρωτέα Λαμίας στις 17:00 ( στο Χαλκιοπούλειο ), ενώ ακολουθούσε ο αγώνας ΑΣΕ Μπούκαλη- ΝΓΣ Αλιάρτου στις 19:00.

 

Χωρίς καμία ενημέρωση ή ερώτημα λάβαμε χθες email από την Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε, ότι ο αγώνας μας μετατίθεται για τις 20:30 αντί 17:00, ενώ ο αγώνας ( που ακολουθούσε) μετατίθεται  στις 18:30  αντί για 19:00 (Γίνεται προγενέστερος δηλαδή)!!

 

Προφορικές δικαιολογίες ότι είμαστε πιο κοντά χιλιομετρικά από την πόλη της Λαμίας,(έχοντας στο ρόστερ μας 2 παίκτες από Αθήνα και 2 από Θήβα) είναι τουλάχιστον αστείες, όπως μη ρεαλιστικές είναι και οι προφορικές προτάσεις αλλαγής ημερομηνίας του αγώνα ή αναβολής του( καθώς θα είμαστε ήδη με 15 ημέρες απραξίας)!

 

Η πιο απλή λύση της  «ΔΙΚΑΙΑΣ»  χρονικής μεταφοράς των 2 αγώνων του Σαββάτου στις ώρες που υπάρχουν στο κλειστό γυμναστήριο δεν έγινε και απορούμε πραγματικά το γιατί!

 

Το πρόγραμμα θα έπρεπε να είναι:

1) ΠΡΩΤΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ- ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ αντί 17:00 στις 18:30

2) ΑΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΗ – ΝΓΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ αντί 19:00 στις 20:30

Προφανώς για την επιτροπή πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε με βάση την απόφαση της υπάρχουν σωματεία  φιλικά προσκείμενα και ΜΗ και αναμένουμε με ενδιαφέρον ( με επιστολή μας στις 20/2) την γραπτή απάντηση της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. για τους λόγους της μη ορθολογικής μετάθεσης των αγώνων!

Share