θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο σχετικά με την ανακοίνωση του Ν.Γ.Σ. Αλιάρτου για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

Σε ένα παιχνίδι όπου το 2ο δεκάλεπτο έληξε με επιμέρους σκορ 26-3 , όπου τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν 16-3, όπου υπήρχαν τεράστια «miss match » στην ρακέτα(που μόνο με φάουλ μπορούσε να σταματήσει ο αντίπαλος), όπου η ομάδα μας ευστόχησε σε 12 τρίποντα , όπου η ομάδα μας στο 2ο ημίχρονο σεβόμενοι τον αντίπαλο σύμφωνα με την έκβαση του αγώνα μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες της αποστολής , διαβάσαμε στην ανακοίνωση τους  ότι αυτά τα καταφέραμε εν μέρει από τα φάουλ που έδιναν οι διαιτητές εις βάρος τους!

Στην προκειμένη περίπτωση θα λέγαμε «είναι κακό να μην λένε οι άνθρωποι αυτά που σκέπτονται, αλλά είναι χειρότερο να μην σκέπτονται αυτά που λένε».

Ο σύλλογος μας δεν προχώρησε σε ανακοίνωση ακόμα και όταν σε φετινό αγώνα πρωταθλήματος έγινε εις βάρος του παράβαση κανονισμών και αλλοίωση αποτελέσματος!

Το βίντεο έχει ήδη σταλεί στην ΚΕΔ και είναι στην διάθεσή της διοργανώτριας αρχής.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της Αλιάρτου και να συνεχίζουν να αγωνίζονται με την ίδια θέρμη στην περιοχή τους για το άθλημα που όλοι μας αγαπάμε και υπηρετούμε, είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθεια τους!

Share