‘Σχετικά με την ανακοίνωση της ομάδας του Μάκαρου Άμφισσας και για την αποκατάσταση της αλήθειας θα θέλαμε να σας αναφέρουμε τα εξής: Καταρχήν, αύριο θα αναρτηθούν στην σελίδα μας τα στιγμιότυπα του συγκεκριμένου αγώνα, ώστε ο κόσμος να μπορέσει να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, ενώ θα γίνει και ένα ιδιαίτερο βίντεο-αφιέρωμα για τον αθλητή κ.Κουτσογιάννη στον οποίο πιστεύουμε πως του αξίζει περισσότερη δημοσιότητα.

Όσον αναφορά την ανακοίνωση του Μάκαρου Αμφισσας:

1) Οι αθλητές μας Παπάδακης και Μώρος ουδέποτε εξύβρισαν και προκάλεσαν τους αθλητές του Μάκαρου κ. Λούπουλ και κ. Κουτσογιάννη.

Μάλιστα ο κ. Κουτσογιάννης εκτός των ύβρεων ‘πεζοδρομίου’ απειλούσε συνεχώς λεκτικά για την σωματική ακεραιότητα του αθλητή και αρχηγού της ομάδας μας κ. Μώρου (προφανώς ήθελε να τον ‘τιμωρήσει’ γιατί ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook το εγκληματικό εκτός φάσης χτύπημα στον 16χρονο αθλητή μας Γιάννη Μιχέλη στο παιχνίδι του α’ γύρου) και προσπάθησε να τον χτυπήσει όπως συνηθίζει ύπουλα άνανδρα και εκτός φάσεως με εγκληματικά χτυπήματα που ευτυχώς δεν βρήκαν στόχο! (Ακολουθεί το βίντεο αύριο), ενώ προσπαθώντας να επηρεάσει ψυχολογικά τον 16χρονο αθλητή μας τον απειλούσε συστηματικά ότι θα του ξανακάνει πάλι τα ίδια!

2) Σχετικά με το αποκορύφωμα όπως αναφέρουν για το foul του Παπαδάκη στον Λούπουλ δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα σκληρό σκριν πάνω στην φάση και μπροστά στον διαιτητή της αναμέτρησης και ο ίδιος ο Παπαδάκης είχε το θάρρος με προσωπική του ανακοίνωση να ζητήσει συγνώμη από τον υγιή κόσμο της Άμφισσας! Επίσης ο διαιτητής τον τιμώρησε με αντιαθλητικό foul και όχι με ντισκαλιφιέ (όπως ισχυρίζεται η ανακοίνωση της Άμφισσας) αλλά επειδή είχε χρεωθεί νωρίτερα και μία τεχνική ποινή τον απέβαλε, όπως απέβαλε στην ίδια φάση με 2η τεχνική ποινή τον αθλητή της Άμφισσας κ. Νασάκη!

3) Κατά την αποχώρηση του αθλητή μας προς τα αποδυτήρια καθώς οι λυόμενες εξέδρες (φανταζόμαστε χωρίς καμία άδεια) βρίσκονται 1 μέτρο από τον αγωνιστικό χώρο και η πρόσβαση στα αποδυτήρια γίνονται μέσω αυτών, κινούμενος προς τα αποδυτήρια και δεχόμενος συνεχείς ύβρεις ζητώντας τον λόγο για αυτές τις απαράδεκτες ύβρεις προς το πρόσωπο του, μέρος των φιλάθλων της εξέδρας κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και εκεί άνθρωποι και των 2 ομάδων βοήθησαν ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα!

4) Σχετικά με το περιστατικό με τον κ Πρασσά θα θέλαμε να καταγγείλουμε ότι ενώ θα έπρεπε σαν πρόεδρος της ομάδας του να απομακρύνει ανθρώπους που υπήρχαν στο διάδρομο των αποδυτηρίων και να σταματήσει τις συνεχείς ύβρεις και απειλές των παικτών (Λούπουλ και Κουτσογιάννη) κινήθηκε απειλητικά (και αυτό είναι όντως αστείο) εναντίον του Παπαδάκη (όταν του είπε γιατί δεν τους σταματάει) και βέβαια εκεί παρενέβησαν άνθρωποι και από τις 2 ομάδες και ηρέμησαν τα πράγματα!!

Επίσης κατά την αποχώρηση της ομάδας μας διαπιστώσαμε(χωρίς να γνωρίζουμε ποιος το έχει προκαλέσει) οτι είχαν χαρακώσει με κλειδί το αυτοκίνητο του αθλητή της ομάδας μας Τάσου Χατζή που βρισκόταν εντός της περίφραξης του προαύλιου χώρου του γηπέδου!

Καλή συνέχεια ευχόμαστε με την σειρά μας στην ομάδα του Μάκαρου Αμφισσας καθώς υπάρχουν αξιόλογα και υγιή άτομα που την πλαισιώνουν.

ΥΓ: Υπομονή μέχρι αύριο (Τετάρτη 28/2).’
Η ανακοίνωση του Μάκαρου Άμφισσας.
Πάγια τακτική της ομάδας μας είναι να αποφεύγει τις ανακοινώσεις ακόμα και όταν προκαλείται αλλά μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Σαββάτου και ειδικά μετά τις δηλώσεις ορισμένων παικτών του Άρη Αμφίκλειας αισθανόμαστε ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι αθλητές κος Παπαδάκης και κος Μώρος προκαλούσαν και εξύβριζαν τους αθλητές του Μάκαρου και τις οικογένειες τους. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι και οι 2 έχουν αποτελέσει μέλη της ομάδας μας στο παρελθόν. Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν το εγκληματικό χτύπημα του Παπαδάκη με τον αγκώνα στο πρόσωπο του 18χρονου Λούπουλ Δημήτρη (και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει) το οποίο και προκάλεσε την αποβολή του με ντισκαλιφιέ. Στη συνέχεια αντί να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο όπως όφειλε κάθισε στο πάγκο της ομάδας του συνεχίζοντας να προκαλεί τους φιλάθλους. Οι διαιτητές του ζήτησαν να αποχωρήσει και ενώ απομακρυνόταν από τον αγωνιστικό χώρο είχε λεκτική αντιπαράθεση με κάποιο φίλαθλο και τότε ο κος Παπαδάκης κινήθηκε απειλητικά προς την κερκίδα. Σε αυτό το σημείο επενέβησαν οι παράγοντες της ομάδας μας, παίχτες και των 2 ομάδων και οι ψυχραιμότεροι φίλαθλοι συγκρατώντας τον και αποτρέποντας έτσι τα χειρότερα. Τότε οι διαιτητές αποφάσισαν την εκκένωση του γηπέδου κάτι το οποίο θεωρούμε λάθος γιατί μικρός αριθμός φιλάθλων κινήθηκε για να ηρεμήσει τον συγκεκριμένο αθλητή μιας και αρκετοί τον γνωρίζουν και προσωπικά από την εποχή που αγωνιζόταν στην ομάδα μας. Για όλα τα παραπάνω έχουμε στη κατοχή μας το βίντεο από τη κερκίδα που αποδεικνύει την ακρίβεια των όσων αναφέρουμε.
Μόνο ως αστείο μπορούμε να εκλάβουμε τον ισχυρισμό του κου Παπαδάκη ότι ο πρόεδρος της ομάδας μας αποπειράθηκε να τον χτυπήσει, αντίθετα χρειάστηκε η συνδρομή αθλητών και παραγόντων και των 2 ομάδων για να αποτρέψουν την δική του επίθεση προς τον πρόεδρο μας στα αποδυτήρια. Στο παρελθόν άλλωστε ο κος Παπαδάκης με τη συμπεριφορά του έχει προκαλέσει έως και αποχώρηση διαιτητή από φιλική αναμέτρηση με την ομάδα μας μετά από προπηλακισμό!
Είναι κρίμα παλιές προσωπικές διαφορές πολλών ετών να διαιωνίζονται και να δημιουργούν προβλήματα σε 2 σωματεία που δεν έχουν να χωρίσουν απολύτως τίποτα.
Επειδή ο κος Παπαδάκης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε σε έλλειψη σεβασμού θα πρέπει πρώτος ο ίδιος ως άνθρωπος, αθλητής και προπονητής να σεβαστεί τη πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στο άθλημα.
Παρά τα όσα συνέβησαν και τα όσα διαφορετικά διαβάσαμε ευχόμαστε ειλικρινά στον Άρη Αμφίκλειας να έχει καλή συνέχεια στο φετινό πρωτάθλημα και να πετύχει τους στόχους του’.
H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΟ EVIABASKET

Ο Άρης Παπαδάκης εκτελεί χρέη παίκτη και προπονητή στον Άρη Αμφίκλειας και μιλώντας για το χθεσινό αγώνα με τον Μάκαρο, εκτός από τα αγωνιστικά θέματα, αναφέρθηκε και στα επεισόδια με την αποβολή του και την εκκένωση της εξέδρας. Ο Παπαδάκης, κάνει λόγο για επίθεση που δέχθηκε από φιλάθλους τη στιγμή της αποβολής του αλλά και εντός των αποδυτηρίων, ενώ ζητάει συγνώμη από τον υγιή όπως λέει κόσμο της Άμφισσας, για το σκληρό φάουλ που έκανε πάνω στον Λούπουλ.

‘Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι ξεκινήσαμε σχετικά νωθρά, γρήγορα όμως πήραμε τα ηνία του αγώνα και στο β δεκάλεπτο επιβάλλαμε το ρυθμό μας. Στις αρχές του α’ δεκαλέπτου τραυματίστηκε ο Νικόλοβ κ σε συνδυασμό με τα αυστηρά φάουλ που δόθηκαν στους Τσεκούρα και Χατζή έκαναν το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο για την συνέχεια. Γνωρίζαμε ότι στο β’ ημίχρονο για να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι θα έπρεπε να ήμασταν ακόμα πιο συγκεντρωμένοι κάτι που έγινε πράξη καθώς καταφέραμε να περάσουμε μπροστά μέχρι και 6 πόντους 53-59.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η πίεση του αντιπάλου σε συνδυασμό θεωρώ με την ανοχή των διαιτητών (στο σκληρό παιχνίδι στο κατέβασμα της μπάλας), έδωσαν στον Μάκαρο την δυνατότητα να προηγηθεί περίπου 3,5 λεπτά πριν από την λήξη με σκορ 73-67.

Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι οι ύβρεις από συγκεκριμένο παίκτη της αντιπάλου προς το πρόσωπο μου, καθώς και οι συνεχείς ύβρεις των φιλάθλων που ήταν στα όρια της γραμμής του out, σε συνδυασμό με συνεχείς προκλήσεις με αντιαθλητικά χτυπήματα εκτός φάσεως σε συμπαίκτες μου από παίκτη της Αμφισσας, με τους σφυγμούς στο κόκκινο κ σε συνδυασμό με όσα προανέφερα, έκανα ένα σκληρό φάουλ (όχι πισώπλατο και εκτός φάσεως) στον Λούπουλ αλλά αυτό ήταν ‘προϊόν’ αντίδρασης, και θα πρέπει να μάθουν οτι θα πρέπει να μας σέβονται και ότι η δράση φέρνει την αντίδραση.

Από κει και μετά, δεχόμενος το αντιαθλητικό φάουλ και έχοντας και μια τεχνική ποινή, στην προσπάθεια μου να πάω στα αποδυτήρια δεχόμουν μαζικά ύβρεις από την κερκίδα, ενώ μέρος αυτής κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου και με την παρέμβαση των ανθρώπων του Μάκαρου γλιτώσαμε τα χειρότερα.

Κάπου εκεί έληξε το παιχνίδι για την ομάδα μου και ήταν λογικό να μην υπάρχει και όρεξη για μπάσκετ μετά από περίπου 15 λεπτά διακοπής.

Μετά την λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια που ήταν γεμάτα με κόσμο, δέχθηκα φραστικές επιθέσεις και εγώ και οι συμπαίκτες μου με φράσεις πεζοδρομίου, ενώ προσπάθησε να με απωθήσει ο πρόεδρος της Άμφισσας κ Πρασσάς και να με χτυπήσει ο παίκτης της Άμφισσας Λούπουλ.
Παρ’ όλα αυτά, εγώ θέλω να ζητήσω συγνώμη (για το σκληρό faoul) από τον υγιή κόσμο της Άμφισσας, από παιδιά της ομάδας της Άμφισσας που κοσμούν με την παρουσία τους το μπασκετ της Άμφισσας όπως ο Σάκης Οικονόμου, ο Αγαπητός Γίδας, ο Δημήτρης Ψιμούλης, και να ευχηθώ καλή συνέχεια.
Ακολουθούν 3 παιχνίδια για την ομάδα μου που σίγουρα θα κρίνουν το μέλλον μας στην κατηγορία και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κ δυνατοί για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε’
Share