Αγαπητοί γονείς και αθλητές, από αύριο στην Αμφίκλεια ξεκινάμε προπονήσεις και στις μικρότερες ηλικίες (κάτω των 13 ετών) και την Τρίτη και στην Ελάτεια, με όλους τους κανόνες που προβλέπονται από την ΓΓΑ.

Για αθλούμενους/ες κάτω των 13 ετών οι οποίοι/ες δεν έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, δεν απαιτείται η συμπλήρωση του ιατρικού ιστορικού και η προσκόμιση σχετικής ιατρικής βεβαίωσης. Στην περίπτωση αυτή, επιτρέπεται η πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση με την εγγραφή από τον συνοδό των στοιχείων του αθλούμενου στον Κατάλογο Εισερχομένων-Εξερχομένων που διατηρεί η εγκατάσταση, για ενδεχόμενη ιχνηλάτηση.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι απαγορεύεται η είσοδος στους γονείς εντός του κλειστού γυμναστηρίου καθώς και η χρησιμοποίηση των αποδυτηρίων από τους αθλητές.

Οι προπονήσεις θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 3 Ιουλίου.

Οι ώρες προπονήσεων στην Αμφίκλεια είναι οι εξής:

Α ΤΜΗΜΑ) 16:30-17:15
Β ΤΜΗΜΑ) 17:30-18:15
Γ)ΤΜΗΜΑ) 18:30- 19:15
Δ ΤΜΗΜΑ) 19:30- 20:30
Ε ΤΜΗΜΑ) 20:45- 22:00

Παρακαλούμε να προσέρχονται οι αθλητές τις αναγραφόμενες ώρες για την αποφυγή συνωστισμού.

Αθλητές/τριες κάτω των 13 ετών οι οποίοι/ες είναι εγγεγραμμένοι/ες σε σωματεία και έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, συμπληρώνουν το ιατρικό ιστορικό και προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση ότι είναι κλινικά υγιείς, η οποία θα φέρει υπογραφή και σφραγίδα ιατρού.

Το έντυπο του ιατρικού ιστορικού μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://gga.gov.gr/images/entypo_proagonistikou.docx

Το έντυπο της ιατρικής βεβαίωσης μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://gga.gov.gr/…/%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%C…

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γήπεδο μπάσκετ και εσωτερικός χώρος
0

Απήχηση
0
Share