Ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα οι προπονήσεις των ακαδημιών του συλλόγου μας που ξεκίνησαν για τα παιδιά άνω των 13 ετών στις 19 Μαΐου και για τους μικρότερους αθλητές των ακαδημιών μας την 1η Ιουνίου.

Ο σύλλογος μας διάλεξε τον «δύσκολο δρόμο» ξεκινώντας από την πρώτη στιγμή προπονήσεις, τηρώντας όμως όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α.  και  στα 2 κλειστά γήπεδα σε Αμφίκλεια και Ελάτεια ώστε να μπορέσει να δώσει την δυνατότητα στα παιδιά να αθληθούν μετά από δυόμισι μήνες απραξίας και δηλώνει πανέτοιμος για την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς τον Σεπτέμβριο που σίγουρα θα υπάρχουν και τότε συγκεκριμένοι κανόνες χρήσης στα κλειστά γυμναστήρια!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας για την άψογη συνεργασία αλλά και για την απόλυτη εμπιστοσύνη που μας έδειξε δίνοντας μας τα κλειστά γυμναστήρια προς χρήση, καθώς και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους  που έφεραν τα παιδιά τους στο γήπεδο!

Στην ακαδημία της Γραβιάς οι προπονήσεις θα ολοκληρωθούν στις 9 Ιουλίου στο ανοικτό γήπεδο της Γραβιάς όπου και εκεί  σύλλογος μας τηρεί στα μέτρα του δυνατού (λόγω ανοικτού γηπέδου) τα υγειονομικά πρωτόκολλα , όπως απολύμανση χεριών πριν και μετά την προπόνηση, καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων αθλητών , καθώς και καθημερινή απολύμανση στις μπάλες των προπονήσεων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δήμο Δελφών για την άψογη συνεργασία και είμαστε σίγουροι ότι από τον Σεπτέμβριο θα μας ξαναδώσει την δυνατότητα χρήσης του κλειστού γυμναστηρίου της Γραβιάς, ώστε τα παιδιά- αθλητές  της Γραβιάς των Καστελλίων της Μαριολάτας και του Πολυδρόσου, να προπονούνται ξανά με ασφάλεια και προστασία από τις καιρικές συνθήκες, καθώς την φετινή αθλητική χρονιά η συμμετοχή των παιδιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία (40 αθλητές ηλικιών από 5 έως 15 ετών)!

Θα θέλαμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς των πιο πάνω περιοχών για την εμπιστοσύνη τους προς τον σύλλογο μας!

Υγ: Ο σύλλογος μας είναι δεδομένο ότι και εκεί θα τηρήσει όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα  που προβλέπονται από την Γ.Γ.Α.!

Share