Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την λύση της συνεργασίας με τον αγαπητό coach Σωτήρη Γερμανό που ήταν προπονητής στην ανδρική ομάδα τους συλλόγου μας.

Η αγάπη μας και ο σεβασμός  προς το πρόσωπο του παραμένουν αναλλοίωτες,  αλλά βάζοντας από κοινού πρωτίστως το καλό της ομάδας αποφασίσαμε την λύση της συνεργασίας μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον coach Γερμανό για την ανιδιοτελή προσφορά του και αγάπη του προς τον σύλλογο μας!

Σας παρουσιάζουμε το κείμενο της γνωστοποίησης της παραίτησης του προς τους αθλητές της ανδρικής μας ομάδας

«Αγαπητά μου παιδιά, όπως σας προανέφερα χθες βράδυ, με λύπη μου σας γνωρίζω σήμερα την απόφαση μου να αποχωρήσω από την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας. Η απόφαση μου αποβλέπει πρωτίστως στην μεγάλη θέληση μου να αλλάξει το υφιστάμενο θολό κλίμα, που επικρατεί σήμερα στην ομάδα. Απώτερος στόχος μου ήταν πάντα και είναι και τώρα με την απόφαση μου αυτή, να λειτουργήσει η κίνηση μου για το καλό της ομάδας.

Δυστυχώς όσο κι αν προσπάθησα να προσαρμοσθώ στις ιδιαίτερες, τουλάχιστον για εμένα, συνθήκες λειτουργίας της ομάδας, δεν κατάφερα να συμβιβασθώ με κάποιες καταστάσεις, που στην σαραντάχρονη προπονητική μου πορεία, πρώτη φορά κλήθηκα εδώ να υπηρετήσω και να συνυπάρξω.

Στις ομάδες πρέπει όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά, ο προπονητής να δώσει τις λύσεις, έστω κι έτσι λοιπόν, ελπίζω να δώσω μια λύση και να ανακουφισθούν κάποιοι, που ένοιωθαν κάπως.

Εγώ πάντα πίστευα και πιστεύω σε όλους σας και ειλικρινά θα χαρώ πολύ να με επιβεβαιώσετε στην συνέχεια, απελευθερώνοντας τις πραγματικές σας δυνατότητες, που θα καταδείξουν και την πραγματική δυναμική της ομάδας. Σας ζητώ μόνο, ακόμη μια φορά να κάνει πάντα ο καθένας σας την αυτοκριτική του, όχι μόνο στο μπάσκετ, αλλά και στην καθημερινότητα του.

Εύχομαι ειλικρινά η αποχώρηση μου να λειτουργήσει θετικά για όλους σας και βέβαια για την ομάδα.

Κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε γιατί και η ομάδα και ο Πρόεδρος, που κάνει τεράστιες θυσίες, το αξίζουν.

Θα είμαι πάντα στο πλευρό σας και κοντά στην ομάδα, την οποία αγάπησα και αγαπώ, σε ότι μπορώ να βοηθήσω, στο μπάσκετ και στην ζωή σας.

Σας ευχαριστώ, που συνεργασθήκατε μαζί μου και σας εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα και την ζωή σας!!!!

Share