Σχετικά με τον Αγώνα

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το σύλλογο βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδος για την αποδοχή της πρόσκλησης για την πραγματοποίηση του φιλικού για φιλανθρωπικό σκοπό.

Καθώς επίσης τους χορηγούς μας μικρούς και μεγάλους για την στήριξη τους στην εκδήλωση μας, το star κεντρικής Ελλάδας και τον aria fm Αταλάντης για την χορηγία επικοινωνίας, καθώς και ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας που κατέκλεισε το κλειστό γυμναστήριο της Αμφίκλειας μέσα και έξω από αυτό!
Η ομάδα μας κλείνοντας τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της «κλείνει» την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα ακολουθήσει σε επόμενη ανάρτηση πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από την χθεσινή αναμέτρηση.

Ακολουθεί η ανάλυση του αγώνα από το eviabasket του Παναγιώτη Νικολάου

Με απόλυτη επιτυχία έγινε χθες στην Αμφίκλεια ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στον τοπικό Άρη και το Σύλλογο Ελλήνων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο όπου όσοι παραβρέθηκαν είχαν τη μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματα του παρελθόντος!

Εκτός από το όμορφο θέαμα και τις αναμνήσεις, η εκδήλωση πέτυχε απόλυτα καθώς επιτεύχθηκε και ο στόχος της συγκέντρωσης χρημάτων τα οποία και θα διατεθούν στο φιλόπτωχο ταμείο του Ι.Ν.ΕΙΣ.Θ Αμφίκλειας για την ενίσχυση των απόρων της περιοχής.
Ο Φαίδων Μώρος, παίκτης του Άρη Αμφίκλειας και εμπνευστής της εκδήλωσης, μαζί με τους Χρυσανθόπουλο, Αγγελίδη, Βουρτζούμη, Καραποστόλου.

Ο Φαίδων Μώρος, παίκτης του Άρη Αμφίκλειας και εμπνευστής της εκδήλωσης, μαζί με τους Χρυσανθόπουλο, Αγγελίδη, Βουρτζούμη, Καραποστόλου.

Οι Βετεράνοι παίκτες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία και την ανταπόκριση του κόσμου, με τον Γιάννη Ιωαννίδη να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια του Άρη Αμφίκλειας σε όλα τα επίπεδα στη φετινή χρονιά, στην οποία κατάφερε να κάνει έντονη την παρουσία του, τόσο με την άνοδο της αντρικής ομάδας στη Β” ΕΣΚΑΣΕ και τη δημιουργία ακαδημιών, όσο και με τις κοινωνικές εκδηλώσεις όπως η χθεσινή.

Στο ματς τώρα, το θέαμα ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικό, οι μεγάλοι παίκτες του παρελθόντος έδειξαν την αναμφισβήτητη αξία τους, επικρατώντας για την ιστορία του Άρη Αμφίκλειας με 67-104, με τους “κιτρινόμαυρους” να κερδίζουν δικαιωματικά και αυτοί με τη σειρά τους το χειροκρότημα.

Διαιτητές: Χουγιάζος-Κοτσιμπός.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-24, 16-26, 25-34, 17-20.

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Τριπηλόπουλος): Ποζιός, Παπαδάκης Στ. 18 (2), Μώρος 10 (1), Μιχέλης, Χούμπα, Κουρέπης Δημ. 11, Σύρος 2, Κουρέπης Αρ. 7, Τσεκούρας 4, Παπαδάκης Αρ. 4 (1), Τσαρπαλής 5 (1), Τσιαπραϊλης 6.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ (Ιωαννίδης): Καζιάνης 4 (1), Σιούτης, Κωνσταντινίδης, Αγγελίδης, Μπουντούρης 17 (4), Βετούλας 12 (4), Χρυσανθόπουλος 7 (1), Βουρτζούμης 20 (3), Καραποστόλου 9 (1), Δανιήλ 5 (1), Γιαννούλης 30.

Για την ιστορία οι βετεράνοι επικράτησαν με 67-104 της ομάδας μας προσφέροντας πλούσιο θέαμα!