Σχετικά με τον αγώνα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά στο ανδρικό μας τμήμα καθώς εκτός από την άνοδο στην Β΄ Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. η ομάδα μας κατέκτησε και τον τίτλο του πρωταθλητή στην Γ΄ Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. επικρατώντας του Απόλλων Χαλκίδας με σκορ 59-74 στο κλειστό γήπεδο της Θήβας!

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας(προπονητές-παίκτες-διοίκηση) ενώ θα θέλαμε να την αφιερώσουμε στον αθλητή μας Στάθη Τσεκούρα που βρήκε το σθένος μέσα από την δικιά του δύσκοληπροσωπική στιγμή, να μην το βάλει κάτω και να συμβάλει στα μέγιστα για την επίτευξη του στόχου αυτού!

Ακολουθεί η ανάλυση του αγώνα από τον Παναγιώτη Νικολάου και το eviabasket

Η κορυφαία ομάδα της Γ” ΕΣΚΑΣΕ ήταν για φέτος ο Άρης Αμφίκλειας, καθώς κατάφερε σήμερα να κατακτήσει και τον τίτλο του υπερπρωταθλητή επικρατώντας του Απόλλωνα Χαλκίδας με 59-74, στη μονομαχία των δύο πρωταθλητών των ομίλων τους!

Ο αγώνας μπαράζ που έγινε στο ουδέτερο κλειστό της Θήβας, δεν είχε ουσιαστικό ενδιαφέρον μια και οι δύο ομάδες έχουν πάρει το εισιτήριο της ανόδου, είχε όμως ζήτημα γοήτρου, με τους “κιτρινόμαυρους” καλύτερους να επικρατούν τελικά με 59-74.
Ο Άρης ξεκίνησε εντυπωσιακά, προηγήθηκε με 8-25 στην πρώτη περίοδο και ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

Ο Απόλλων προσπάθησε στη συνέχεια να επιστρέψει στο ματς, αλλά ο Άρης με την εμπειρία του διατήρησε το προβάδισμα ασφαλείας φτάνοντας στη νίκη και στον τίτλο του υπερπρωταθλητή επικρατώντας τελικά με 59-74.

Διαιτητές: Χουγιάζος-Χριστοδούλου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 8-25, 16-16, 16-15, 19-18.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γκλιάτης): Λυμπερόπουλος, Γκλιάτης 1, Τζάνος 13 (2), Ιντζίδης, Σότο 6, Τσώκος 13, Γεωργίου 3 (1), Μιχελής 1, Μανώλης 18 (3), Μήλιος 4, Ιωάννου.

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Τριπηλόπουλος): Ποζιός 4, Χούμπα, Μώρος 9, Μιχέλης 8, Παπαναγιώτου, Παπαδάκης 26 (1), Σύρος 3 (1), Χατζής 2, Τσεκούρας 13, Ζάνιας, Τσαρπαλής 7 (1), Τσιαπραϊλης 2.