Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο σπουδαίος φιλανθρωπικός αγώνας με τον σύλλογο βετεράνων καλαθοσφαιριστών Άρη Θεσσαλονίκης!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο που γέμισε το κλειστό της Αμφίκλειας και προσέφερε αρκετά τρόφιμα που θα διατεθούν σε απόρους της περιοχής μας , την ΚΑΕ Άρης, τον πρόεδρο της Χάρη Παπαγεωργίου , όλους τους παίκτες και προπονητές του Άρη Θεσσαλονίκης που μας τίμησαν με την παρουσία τους, την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης, τον δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας για την συνεχή στήριξή του και το star κεντρικής Ελλάδας για την προβολή των εκδηλώσεων μας!
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Παναγιώτη Νικολάου και το eviabasket για την δημοσιογραφική κάλυψη αλλά και την σημαντική βοήθεια του στην οργάνωση της εκδήλωσης!

Από την σελίδα eviabasket.gr

Ένα σπουδαίο φιλικό ματς έγινε σήμερα στην Αμφίκλεια, τόσο λόγω της παρουσίας των βετεράνων του ‘αυτοκράτορα’ του Ελληνικού μπάσκετ Άρη Θεσσαλονίκης, όσο και για τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του αγώνα!

Μεγάλες δόξες του παρελθόντος του Άρη Θεσσαλονίκης παρέλασαν σήμερα από το κλειστό της Αμφίκλειας, με τον τοπικό Άρη να κλέβει και πάλι την παράσταση στην οργάνωση, με τη διεξαγωγή για μια ακόμα χρονιά ενός μεγάλου μπασκετικού γεγονότος, πάντα βέβαια με…κιτρινόμαυρη σφραγίδα!
Ο πολυνίκης κόουτς Γιάννης Ιωαννίδης, ο μεγάλος σκόρερ του παρελθόντος και εμβληματική μορφή του Άρη ο πρόεδρος της ΚΑΕ αλλά και των βετεράνων Χάρης Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Κοκολάκης που ήρθε από την Κρήτη για αυτό τον αγώνα, ο Βαγγέλης Βουρτζούμης των 3 Ευρωπαϊκών τίτλων, ο Μίροσλαβ Ραϊσεβιτς που έχει συνδέσει το όνομά του με το Eurocup, οι Νικολαϊδης, Τσαλδάρης, Καραποστόλου, Ζεϊμπέκης, Συμεωνίδης, Σιδηροηλίας, ο κόουτς Χασόπουλος έδωσαν σήμερα το παρών στην Αμφίκλεια μένοντας όλοι τους ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία του Άρη αλλά και από την παρουσία του κόσμου στο κλειστό γυμναστήριο, κάτι που εκθείασαν όλοι τους!

Μαζί τους βέβαια και η θρυλική μασκότ ‘Τίγρης’ που διασκέδασε τα παιδιά στις εξέδρες!

Ο Άρης Αμφίκλειας βράβευσε και τίμησε όλους τους εκπρόσωπους του ‘αυτοκράτορα’ ενώ απονομές έκαναν μεταξύ άλλων ο Σεβασμιότατος Πάτερ-Διομήδης, η Αντιδήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας κ.Στιβακτή, ο αντιδήμαρχος Αμφίκλειας κ.Γκιώνης και οι Φαίδων Μώρος, Άρης Παπαδάκης, Νίκος Καρανικόλας ως εκπρόσωποι του Άρη Αμφίκλειας.

Από την πλευρά της η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδωσε στον Άρη Αμφίκλειας μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους βετεράνους!

Για την ιστορία να αναφέρουμε οτι ο αγώνας έληξε με 90-70 υπέρ του ‘αυτοκράτορα’ και αφού στην αρχή ο Ιωαννίδης πήρε ένα τάϊμ-άουτ για να βάλει τις…απαραίτητες φωνές!

Διαιτητές του αγώνα που αξίζει να σημειωθεί πως αγωνίστηκαν αφιλοκερδώς στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του ματς ήταν οι Κοτσιμπός-Ζάχος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-22, 21-27, 11-29, 22-12.

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Παπαδάκης): Κουρέπης, Στιβαχτής, Μώρος, Μιχέλης, Κατσίκας, Παπαδάκης, Νικόλοβ, Χούμπα, Τσεκούρας, Μπαλωμένος, Γεωργόπουλος.

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ (Ιωαννίδης-Χασόπουλος): Καραποστόλου, Νικολαϊδης, Τσαλδάρης, Βουρτζούμης, Ραϊσεβιτς, Συμεωνίδης, Ζεϊμπέκης, Σιδηρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κοκολάκης.

 

Share