Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 Milko που διοργάνωσε ο σύλλογος μας μαζί με τον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας και την Ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης.
Περισσότερα από 180 παιδιά συμμετείχαν στους αγώνες του διημέρου χάρηκαν το παιχνίδι και ήρθαν ακόμα πιο κοντά στο άθλημα που αγαπάμε!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης για την ανάθεση του τουρνουά και για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς τον σύλλογο μας, τον Δήμο Αμφίκλειας -Ελάτειας και ιδιαίτερα την αντιδήμαρχο κυρία Στιβακτή Αθανασία και τον αντιδήμαρχο κύριο Γκιώνη Κωνσταντίνο για την άψογη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια τους ,το Αστυνομικό τμήμα Αμφίκλειας,το συν Αμφίκλειας,την τοπική κοινότητα της Αμφίκλειας καθώς και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες του διημέρου όπως και στους γονείς τους για την συνεχή στήριξη τους προς τον σύλλογο μας!
Ραντεβού στις 2 Ιουνίου(19:00 κλειστό γυμναστήριο Αμφίκλειας) στο μεγάλο φιλανθρωπικό αγώνα με τους βετεράνους του Άρη Θεσσαλονίκης!

 

Share