Τα όνειρα είναι για να πραγματοποιούνται!!
Υπάρχουν όμως οι άνθρωποι που συμβάλλουν ώστε να πραγματοποιούνται!!!
Αγαπητή δήμαρχε Αθανασία Στιβακτή σε ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη στήριξη σου προς τον σύλλογο μας και στους νέους αθλητές της περιοχής μας,κάνοντας πράξη το αίτημα-όνειρο από την έναρξη του συλλόγου μας πριν από 5 χρόνια για τοποθέτηση νέου παρκέ ξύλου στο κλειστό της Αμφίκλειας!
Το μέλλον σίγουρα ανήκει στους νέους κ νέες της περιοχής μας, που θα έχουν την δυνατότητα να προπονούνται στις καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες!
θα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την χρηματοδότηση του έργου!
Ακολουθεί η ανακοίνωση της δημάρχου
«🏐🏀 Πραγματοποιήθηκε η διοικητική παραλαβή, από τον Ανάδοχο, του έργου: «Συντήρηση Κλειστού Γυμναστηρίου Αμφίκλειας», προϋπολογισμού 72.500€, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν στο σύνολό τους και το Κλειστό Γυμναστήριο, που αποτελεί πλέον ένα στολίδι για την ευρύτερη περιοχή, θα είναι έτοιμο για χρήση αμέσως μόλις γίνει άρση των περιοριστικών μέτρων.
Ευχαριστώ θερμά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την ανταπόκρισή της στο αίτημα μας και την αριστη συνεργασία.
Το εν λόγω έργο αφορούσε την κατασκευή ξύλινου δαπέδου παρκέ υψηλών προδιαγραφών και τον ελαιοχρωματισμό και υδροχρωματισμό εσωτερικών χώρων και επιφανειών. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν και επιπρόσθετες εργασίες, όπως η αντικατάσταση και επιδιόρθωση των κερκίδων, η στεγανοποίηση των αποδυτηρίων και η εγκατάσταση μηχανισμού ανύψωσης φωτισμού.
Οι παραπάνω παρεμβάσεις κρίθηκαν επιβεβλημένες, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο Γυμναστήριο αποτελεί χώρο άθλησης και προπόνησης των ομάδων μπάσκετ και βόλεϊ της περιοχής μας, ενώ φιλοξενεί επίσημες τοπικές και περιφερειακές αθλητικές διοργανώσεις.
Με σεβασμό στον Αθλητισμό και τα οφέλη του, ο Δήμος θα συνεχίσει τις προσπάθειες βελτίωσης και εκσυγχρονισμού όλων των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων. Στόχος μας είναι η συντήρηση και η αποκατάσταση της ασφάλειας των χώρων αυτών με σκοπό τη δημιουργία επιπλέον κινήτρων για άθληση των δημοτών μας, ειδικότερα των νέων.»
Share