Σαν σήμερα ο ”αυτοκράτορας” του Ελληνικού μπάσκετ έραβε το τρίτο αστέρι στη φανέλα του κερδίζοντας σε ένα συγκλονιστικό τελικό την Πρόκομ με 84-83 με το φόλοου του Ραΐτσεβιτς στην εκπνοή και ο Άρης Αμφίκλειας το θυμήθηκε ανεβάζοντας την σχετική ανάρτηση στη σελίδα του!

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι ”κιτρινόμαυροι” της Αμφίκλειας που έφτιαξαν την ομάδα μπάσκετ πριν από 5 έτη, έχουν στενούς δεσμούς με τον Άρη Θεσσαλονίκης και αυτά τα χρόνια έχουν βραβεύσει σε εκδηλώσεις προπονητές και αθλητές του συλλόγου.

Από την ομάδα του 2003, ο Άρης Αμφίκλειας έχει βραβεύσεις τους δύο μεγαλύτερους πρωταγωνιστές εκείνου του τίτλου στο Eurocup, τον από μηχανής Θεό Μίρκο Ραϊτσεβιτς που πέτυχε το καλάθι της νίκης και τον προπονητή του Ευρωπαϊκού τίτλου Βαγγέλη Αλεξανδρή, όπως και τον Πρόδρομο Νικολαϊδη!

Η ανακοίνωση του Άρη Αμφίκλειας αναφέρει χαρακτηριστικά: ”Σαν σήμερα πριν 17 χρόνια ο αυτοκράτορας του Ελληνικού μπάσκετ, έβαζε το 2ο αστέρι στην φανέλα, κατακτώντας το 3ο ευρωπαϊκό του τρόπαιο στην κυριολεξία στο τελευταίο δευτερόλεπτο δια χειρός Ραϊτσεβιτς με σκόρ 84-83!

Μεγάλη τιμή για τον σύλλογο μας οι βραβεύσεις στην Αμφίκλεια του πρωταγωνιστή εκείνης της βραδιάς Μίρκο Ραϊτσεβιτς, του Πρόδρομου Νικολαϊδη, καθώς και του προπονητή εκείνης της ομάδας Βαγγέλη Αλεξανδρή!”.

Δείτε και θυμηθείτε παρακάτω, την τελευταία φάση εκείνου του τελικού!

Share