Μεγάλη τιμή για τον σύλλογο μας η βράβευση της ομάδας μας με το βραβείο fair play για την αγωνιστική χρονιά 2017-2018 στα stereabasket awards, παρουσία δύο μεγάλων προσωπικοτήτων του Ελληνικού μπάσκετ του Παναγιώτη Γιαννάκη και του Γιάννη Ιωαννίδη!

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από τους πρωταγωνιστές του μπάσκετ της περιφέρειας μας, με την παρουσία του αγαπημένου δημοσιογράφου και λάτρη του αθλήματος Βασίλη Σκουντή , του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ Μπακογιάννη, του Αντιπεριφερειάρχη και τομεάρχη αθλητισμού κ Μπουρμά , του δημάρχου Χαλκιδέων κ Παγώνη, καθώς και του προέδρου της ΕΣΚΑΣΕ κ Μελετίου.

Ο σύλλογος μας την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ανδρών της Ά ΕΣΚΑΣΕ σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα για την παραμονή του (όπου και ηττηθήκαμε 58-73) υποδεχόταν τον ΓΣ Αυλίδας και ερχόμενη η ομάδα της Αυλίδας στο γήπεδο συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει τις εμφανίσεις τις!
Η ομάδα μας χωρίς δεύτερη σκέψη παραχώρησε την 2η εμφάνιση της για ένα ημίχρονο ώστε να μην μηδενιστεί η ομάδα της Αυλίδας και κερδίσουμε το παιχνίδι στα χαρτιά!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας έκανε τον Παναγιώτη Νικολάου ιδιοκτήτη του stereabasket.gr και εμπνευστή αυτής της μεγάλης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, καθώς και όλο τον φίλαθλο κόσμο της περιφέρειας μας για το ζεστό του χειροκρότημα κατά την απονομή του επάθλου!

Share