Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με τον διατροφολόγο κ Γιάννη Γιαννακόπουλο!

Σε όλους τους αθλητές των ακαδημιών μας στις καθιερωμένες μας εξετάσεις (φέτος θα γίνουν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου) θα γίνει δωρεάν λιπομέτρηση (σπλαχνικό λίπος, μεταβολική ηλικία, BMI, βασικός μεταβολισμός, μυϊκή μάζα, σωματικά υγρά, οστική μάζα) ενώ θα γίνει ομιλία του κ Γιαννακόπουλου προς τους γονείς και τους αθλητές για την διατροφική εκπαίδευση των αθλητών!

Ο Γιαννακόπουλος Γιάννης είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με πτυχίο του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και άδεια άσκησης επαγγέλματος. Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔΔΕ) και του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ). Στο Διαιτολογικό γραφείο που βρίσκεται στην πόλη της Λιβαδειάς παρέχονται εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για:
• Απώλεια – Αύξηση – Διατήρηση σωματικού βάρους
• Παθολογικές καταστάσεις
• Αθλητές
• Εγκύους – Θηλάζουσες
• Παιδική – Εφηβική παχυσαρκία
(σε συνδυασμό με διατροφική εκπαίδευση)
• Eξειδικευμένες μετρήσεις όπως λιπομέτρηση, ανάλυση σύστασης σώματος και μέτρηση βασικού μεταβολισμού.
Επιπλέον, στο γραφείο γίνεται ανάλυση του γενετικού σας προφίλ. Η μέθοδος αυτή περιλαμβάνει μια γονιδιακή εξέταση (δείγμα σάλιου) βασιζόμενη στα πιο σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα, η οποία διευκολύνει τους επαγγελματίες υγείας να κατευθύνουν τα άτομα με βάση το μοναδικό γενετικό προφίλ τους.
Τέλος έχει συμμετάσχει σε συνέδρια διατροφής, παχυσαρκίας και μεταβολισμού.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του!

Share