Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με τον Ιατρό κ Ανδρέα Καραγιάννη Διευθυντή της Ε’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΙΑΣΩ GENERAL «Αρθροσκοπικής Χειρουργικής και Αθλητικών Κακώσεων»
 
Ο Ιατρός κ Καραγιάννης θα είναι μαζί μας στις ετήσιες εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Αμφίκλειας στις 5 Νοεμβρίου,θα εξετάσει τους αθλητές του συλλόγου μας και θα δοθεί η δυνατότητα στους γονείς των αθλητών να θέσουν τυχόν ορθοπαιδικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά-αθλητές στην καθημερινότητα τους!
 
Ο κ Καραγιάννης από το 1996 είχε αναλάβει την υπευθυνότητα της Ιατρικής ομάδας σε διάφορους Επαγγελματικούς Συλλόγους, όπως της ΠΑΕ Εθνικός Πειραιά, της ΚΑΕ Α.Ο. Σπόρτιγκ Πατησίων, της ΠΑΕ Καλλιθέας, του Α.Ο. Φωστήρα, της ΠΑΕ Scoda Ξάνθης, της ΠΑΕ Ηλυσιακός, ενώ συνεργάζονταν και συνεχίζει να συνεργάζεται με διάφορες ερασιτεχνικές ομάδες της Αθήνας, του Πειραιά, αλλά και της Επαρχίας. Από το 2009 και μέχρι σήμερα είναι επικεφαλής και υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης!
 
Αναλυτικά το βιογραφικό του μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ!
 
Toν ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του προς τον σύλλογο μας!
Share